Ben begut, així és com anava un home de 52 anys que no va dubtar a conduir per la C-65 i amb el seu fill menor d'edat a bord. A l'alçada de Llambilles, però, la sort li va canviar i es va accidentar. El succés va produir-se el dia 29 de novembre. Cap a quarts de set del vespre, el seu Toyota Corolla va sortir de la via al quilòmetre 23 de la carretera C-65 i, sortosament, ni ell ni el seu fill de vuit anys no van patir cap tipus de ferida.

Els Mossos d'Esquadra en arribar-hi van comprovar que no estaven ferits però van veure que l'home presentava signes evidents de trobar-se sota la influència de les begudes alcohòliques. Els agents li van fer la prova d'alcoholèmia i la sorpresa va ser que va donar un resultat positiu d'1,37 mg d'alcohol per litre d'aire expirat, més de cinc vegades per sobre del límit màxim, que en aquest cas era de 0,25 mg/litre.

Per aquest motiu, els agents de l'Àrea Regional de Trànsit de Girona van denunciar penalment el conductor, de 52 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Sant Pere de Torelló com a presumpte autor d'un delicte contra la seguretat viària. Els agents van citar el conductor per tal que es presenti a declarar sobre els fets al jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Girona.

Amb marihuana i drogat

En una altra actuació, els Mossos van detenir un veí de Salt de 34 anys per ser el presumpte autor d'un delicte de tràfic de drogues. En aquest cas, els fets es remunten al 27 de novembre quan els agents de Trànsit feien un control al quilòmetre 24,5 de la C-63, a Santa Coloma de Farners. Cap a la una del migdia van aturar una furgoneta, d'on sortia una forta olor de marihuana. En comprovar-ho van descobrir que hi havia 143 plantes.

Els policies van fer la prova de detecció d'alcohol i drogues al conductor i va donar positiu per consum d'estupeafents i va quedar denunciat per una infracció administrativa de trànsit. L'home va ser detingut i l'acompanyant va quedar citat per tal de comparèixer al jutjat quan sigui requerit. El detingut, que tenia antecedents, va quedar en llibertat després de passar a disposició judicial.