Els Mossos d'Esquadra van detenir aquest dimarts dos homes de 39 i 42 anys, de nacionalitat espanyola i veïns de Sant Joan de les Abadesses i Olot com a presumptes autors d'un robatori amb força en una òptica d'Olot. La policia catalana va ser alertada a la una de la matinada. Fins al lloc, s'hi va desplaçar una patrulla que va comprovar que els lladres havien forçat la porta amb algun objecte contundent. Els mossos van posar en marxa una recerca dels pispes, que van ser localitzats i detinguts en poca estona. Els arrestats duien diverses ulleres de sol i un telescopi. Els detinguts, amb nombrosos antecedents, van passar a disposició del jutjat d'Olot i el jutge en va decretar el seu ingrés a presó.

Els Mossos d'Esquadra van ser alertats d'un possible robatori en una òptica d'Olot el dimarts, 2 de desembre, a la una de matinada. Tot seguit, els mossos van enviar-hi una patrulla que va comprovar que la porta del comerç havia sigut forçada amb un objecte contundent i que faltaven diversos objectes.

Seguidament, es va posar en marxa una recerca dels lladres, que havien fugit. Pocs minuts després, la policia va localitzar dues persones que coincidien amb la descripció facilitada per alguns veïns i que portaven una bossa amb diverses ulleres de sol i un telescopi. En comprovar que els objectes acabaven de ser sostrets de l'òptica van detenir els dos sospitosos.

Els arrestats, amb nombrosos antecedents, van passar el dia 3 de desembre a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia d'Olot. En jutge ha decretat l'ingrés a presó per a tots dos.