Els Mossos d'Esquadra de la comissaria de Girona en col·laboració amb la Policia Local de Llagostera van detenir el 4 de desembre un veí de Sant Hilari, de 36 anys com a presumpte autor d'un delicte de tràfic de drogues. I és que l'home que vivia sol en una casa del carrer Gardènia tenia una plantació de marihuana dins del garatge on els policies van trobar 2.184 esqueixos.

La investigació policial va començar en saber que podia haver-hi una plantació. Agents de paisà es van desplaçar al lloc i van constatar que de l'habitatge, sortia una forta olor a marihuana. També van veure que tenia el comptador de llum manipulat.

Després d'obtenir autorització judicial, la tarda del 4 de desembre, els Mossos van fer un registre i van descobrir que al garatge hi havia 2.184 esqueixos i tot un sistema d'il·luminació i ventilació amb aires condicionats, làmpades, humidificadors, transformadors, entre altres. L'inquilí va quedar detingut per la seva presumpta relació amb un delicte de tràfic de drogues. L'endemà va disposició del jutjat d'instrucció de guàrdia de Girona, el qual va decretar-ne la llibertat amb càrrecs.