Entre els mesos de gener i novembre del 2014, la Fundació Oncolliga ha ofert un 40% més de serveis de drenatge limfàtic que en els mateixos mesos de l'any passat. Mentre que al 2013 l'entitat va fer uns 1.400 serveis d'aquesta tècnica de fisioteràpia adreçada a les dones que pateixen un limfedema a conseqüència del càncer, aquest any n'ha ofert 1.980. Aquest any, l'entitat ha rebut 165 sol·licituds per a formar part d'aquest programa de rehabilitació que afavoreix el funcionament del sistema limfàtic i que disminueix les molèsties del limfedema, cosa que millora la qualitat de vida de les pacients.

Un altre dels programes de rehabilitació de l'entitat és l'escola per a persones laringectomitzades, que entre gener i novembre ha atès quatre alumnes.

Pel que fa als programes d'atenció a domicili, segons les dades provisionals de la memòria de l'entitat pel 2014, també s'han incrementat gairebé un 40% els serveis de fisioteràpia, passant dels 1.037 de l'any passat als 1.444 d'enguany. Aquest servei a domicili està dirigit a persones afectades de qualsevol tipologia de càncer, que a causa de la fase pal·liativa de la malaltia, poden presentar limitacions físiques.

En la memòria provisional de l'Oncolliga també es registra un increment important del nombre de pernoctacions a la llar residència La Lliga, que està al costat de l'hospital Josep Trueta de Girona i està pensada per acollir els familiars de malalts oncològics que preveuen una llarga hospitalització. De les 508 pernoctacions dels primers onze mesos de l'any passat s'ha passat a les 900 enguany.

Pel que fa a les tasques de prevenció, destaca el programa No et fumis la salut!, que vol evitar el consum de tabac entre els joves, i s'ha adreçat a 3.789 alumnes de 51 centres de més d'una vintena de poblacions. El programa Menja Fruita, per formar sobre hàbits alimentaris, s'ha desenvolupat en tretze escoles de Banyoles, Blanes, Sant Feliu de Guíxols i Salt i hi han particia 699 alumnes.

Vuit escoles gironines també han participat a Tu pots, Quim!, el programa que vol apropar els escolars la realitat del càncer i desmitificar la malaltia.