Un home de 45 anys va resultar ferit ahir en accidentar-se mentre feia parapent dins del terme municipal d'Ogassa, a la comarca del Ripollès. Segons van informar els Bombers de la Generalitat, els fets van succeir pels volts de tres quarts de dues del migdia, a una zona coneguda com a Can Picola. Així, la víctima, per causes que es desconeixen, hauria patit alguna mena d'accident mentre estava fent parapent, cosa que li va provocar una dislocació de l'espatlla. És a dir, que es va treure l'espatlla de lloc.

Tot i això, segons van destacar els equips d'emergències, l'home no va patir cap traumatisme greu. Fins al lloc dels fets es va desplaçar un helicòpter -amb membres del GRAE-, que va localitzar el ferit i va traslladar-lo fins a l'heliport d'Olot, on allà l'esperava una ambulància del SEM que va evacuar l'home al nou hospital Comarcal de la Garrotxa.

Segons van assenyalar els Bombers, un veí de la zona que hauria vist els fets és qui va donar el senyal d'alerta. Segons sembla, la víctima s'hauria ferit com a conseqüència d'un mal aterratge.