La borsa de mestres i professors interins, per realitzar substitucions temporals als centres del Departament d'Ensenyament, s'obrirà el 21 de gener i els docents tindran temps de presentar-hi la seva sol·licitud fins al 9 de febrer -ambdós dies inclosos-. Pel que fa a les comarques de Girona, aquesta borsa de treball s'obrirà per a una cinquantena d'especialitats diferents.

El Departament d'Ensenyament va formalitzar ahir la nova convocatòria -mitjançant la seva publicació al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya-, que ja va anunciar a la mesa de negociació que manté amb els sindicats docents. L'obertura de la borsa permet que s'hi incorpori l'última promoció de mestres sortida de la Facultat d'Educació de la Universitat de Girona, així com també el professorat que el curs passat va completar el màster de Secundària.

Als Serveis Territorials d'Ensenyament a Girona, la borsa d'interins s'obrirà per a set especialitats d'educació Infantil i Primària; per a setze més de Secundària; tretze del cos de professors tècnics de Formació Professional; una del cos de mestres de taller d'arts plàstiques i disseny; i per a docents de vuit idiomes a les Escoles Oficials d'Idiomes (EOI).