L'Ajuntament de Sant Julià de Ramis va aprovar ahir, en una sessió extraordinària, el pressupost municipal per a l'any vinent. Així, els números del 2015 de Sant Julià -que inclou el poble de Medinyà- pugen a 2,65 milions d'euros, dels quals 116.000 euros corresponen a inversions. Segons va detallar el consistori, bona part de les inversions es destinaran a la reparació del paviment del pavelló esportiu de Sant Julià. Pel que fa al nivell d'endeutament, se situarà al 68%.

L'aprovació d'aquest pressupost del 2015 va ser possible per l'abstenció del grup municipal de CiU. De fet, l'acord entre l'equip de govern -format per PSC i UdM- i CiU es va començar a construir amb l'aprovació de les ordenances fiscals de l'any vinent. Llavors, CiU va posar com a condició que es revisés el preu de l'aigua.

D'aquesta manera, ja són dos els anys en què els impostos municipals no pateixen cap increment, amb l'única excepció del preu de l'aigua per al 2015. Així mateix, el pressupost de l'any vinent permet mantenir la prestació sobre els diferents serveis municipals, com són la seguretat ciutadana, els serveis educatius, l'atenció a les persones i famílies que tenen diferents problemàtiques socials, juntament amb el suport a les entitats i a les activitats culturals, tant de Sant Julià com de Medinyà.