Un incendi que es va declarar en la xemeneia del primer pis d'un edifici del passeig Ragull de Ripoll, va obligar a desallotjar tres famílies durant la matinada de diumenge a dilluns. Sortosament, el foc no va causar cap ferida ni intoxicació entre els ocupants habituals de l'edifici. A les tres de la nit es va declarar aquest incendi i dues dotacions dels Bombers van acudir-hi per apagar-lo, i hi van estar treballant per espai de dues hores.

Els veïns van haver de passar la nit fora de casa. Durant el matí de dilluns l'arquitecte municipal va visitar l'edifici per calibrar els danys que s'hi havien produït. Les flames hi havien afectat una biga. Per aquest motiu, els tècnics no van donar el vistiplau perquè els veïns tornin a ocupar les seves llars. De moment, no se sap quan podran tornar-hi, perquè els tècnics volen estar segurs que no hi hagi cap perill a l'hora de fer-ho.

L'edifici es troba al número vuit del passeig Ragull, just al costat del túnel de la via del tren. A més a més aquest enclavament és també un dels punts negres del trànsit a l'interior del municipi.

La matinada de diumenge a dilluns també va produir-se un altre incendi de xemeneia a la província de Girona. En aquest cas a la Garrotxa. Al voltant de dos quarts de cinc de la matinada, els Bombers van haver d'intervenir amb tres dotacions a la plaça Tiradors de Riudaura. En concret, al número 8 es va cremar una altra xemeneia.

En aquest cas tampoc es va haver de lamentar cap tipus de dany personal ni tampoc cap de material que obligués a desallotjar els seus habitants. Els Bombers van tenir ràpidament sufocades les flames, si bé van inspeccionar la vivenda de dalt a baix per evitar riscos.?