El líder d'Unió Democràtica, Josep Antoni Duran i Lleida, va carregar ahir contra TV3 per no cobrir informativament la trobada municipalista de la seva formació a Platja d'Aro. El polític democristià va criticar a través d'un parell de piulades a Twitter l'absència de notícies sobre l'esdeveniment al mitjà públic català. Concretament, Duran va escriure: "Avui jornada municipal d'Unió a Girona amb (Ramon) Espadaler -conseller d'Interior- i (Joan) Giraut -president de la Diputació de Girona i alcalde de Castell-Platja d'Aro- presidint. Malgrat no veure-ho a TV3 o a 3/24, us ho asseguro: s'ha fet".

El president d'Unió va repetir el to sarcàstic de la primera piulada en un altre missatge en el que carregava contra la formació política Podem: "Amb tant de temps dedicat a l'extraparlamentari Podemos no quedava espai. Com sempre, vaja!".

No és la primera vegada que el líder dels democristians critica TV3 quan ha visitat terres gironines. El juny de 2013 va culpar la televisió pública catalana d'aplanar el terreny a ERC, al qual va acusar de "no tenir ni puta idea de responsabilitat de governar". En aquella ocasió Duran va fer el discurs a Girona davant de 200 militants i també va carregar durament contra RAC1, Convergència i alguns militants del seu propi partit, segons informacions publicades per Diari de Girona.

Tanmateix, Duran no sempre ha estat crític amb la cadena pública. El 2009 va lamentar que el País Valencià decidís tancar els repetidors del mitjà en aquella comunitat. En un escrit al seu blog Duran es va mostrar defensor d'una Tv3 "sense fronteres".