La situació meteorològica seguirà essent complicada a la província de Girona. Si bé les precipitacions de neu més abundants es traslladen cap a Tarragona sobretot i també en punts de Barcelona, les nevades podrien ser puntuals i febles en algun punt de la demarcació. D'entrada, de matinada i fins a primera hora de la tarda el dia estarà mig ennuvolat. I durant la resta del dia quedarà entre mig i molt ennuvolat.

La probabilitat de precipitacions en forma de neu seran aïllades però al litoral i prelitoral podrien anar puntualment acompanyades de calabruix. Això suposarà que s'acumulin quantitats entre minses i poc abundants. La cota de neu rondarà els 200 o 300 metres, si bé en moments de ruixat podrà arribar a nivell de mar.

Segons el Meteocat, les temperatures mínimes seran més baixes i hi haurà glaçades febles i moderades a l'interior. En alguns punts de l'interior les mínimes es donaran al final del dia. I és que es preveu que oscil·lin entre els cinc graus negatius i 0 graus al Prepirineu, a la depressió Central i al prelitoral entre tres graus negatiu i els dos graus. Pel que fa a les màximes seran similars o lleugerament més baixes que ahir i es preveu que a la província siguin d'entre 5 a 10 graus. Això provocarà que l'ambient sigui molt fred durant tot el dia.

Quant al vent, es preveu que de matinada sigui fluix i de direcció variable arreu, excepte al litoral, on bufarà de component nord entre fluix i moderat. La resta de la jornada, bufarà vent de component nord i oest entre fluix i moderat en general, amb cops forts i algun de molt fort a partir de migdia al litoral empordanès. Per aquest motiu, Protecció Civil va posar ahir en fase de Prealerta el Pla especial d'emergències per inundacions per la previsió de fort onatge des del migdia a l'Empordà. Tot i això, hi haurà estones de vent fluix a l'interior de Girona. A més, al final del dia hi haurà cops molt forts al Pirineu.