09 de febrer de 2015
09.02.2015

Col·loquen la primera pedra del nou edifici de l'Escola la Sínia de Calonge

El projecte suposa una inversió de 3,5 milions

09.02.2015 | 07:47
Les autoritats educatives, col·locant la primera pedra.

Dissabte al migdia es va col·locar la primera pedra de l'edifici que acollirà l'escola La Sínia de Sant Antoni de Calonge, que des del curs 2006 s'ubica en mòduls prefabricats. El projecte suposa una inversió de 3,5 milions d'euros per part de la Generalitat i la cessió dels terrenys per part de l'Ajuntament del municipi i preveu la construcció d'unes instal·lacions per una escola d'una línia, però amb un disseny pensat per a futures ampliacions.

Al tret de sortida de les obres hi van assistir, entre altres, la consellera d'Ensenyament, Irene Rigau, el director general de Centres Públics, Antoni Llobet i el director dels serveis territorials d'Ensenyament a la demarcació de Girona, Albert Bayot.

El nou edifici tindrà forma de lletra "U" i constarà de tres cossos: un edifici que acollirà la zona infantil, el menjador i la cuina; un segon espai que albergarà les aules de primària i un tercer edifici on hi haurà el gimnàs i els vestidors. El pati connectarà els tres edificis i tindrà una zona pavimentada amb pista esportiva i zona de joc. La construcció d'aquest edifici suposarà una inversió de 3.578.279 euros, que assumeix la Generalitat, mentre que l'Ajuntament hi posa els terrenys.

Aquesta era una reivindicació històrica de la comunitat educativa del municipi, que finalment ha arribat.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook