Narcís Deusedas (CiU), alcalde de Palau-saverdera des del 1979, es tornarà a presentar perquè, tal i com va explicar ahir en l'acte de presentació al Cenre Cívic del municipi, "tinc il·lusió per seguir treballant per Palau-saverdera i la seva gent i sobretot per fer un poble millor del que tenim". "Em sento amb la responsabilitat de continuar al capdavant d'aquest projecte, i també per poder resoldre el tema del Sun Village", va afegir. A més, va destacar que "aquesta ha estat una legislatura difícil a causa del context econòmic que vivim" i per això va agrair tota l'ajuda que ha tingut del seu entorn.

Respecte al programa electoral, que segons va explicar encara s'està elaborant, "volem fer-lo amb la gent, per això preguntarem als vilatans de Palau les inquietuds que tenen".

L'actual alcalde i cap de llista va destacar que sobretot faran especial èmfasi en l'àmbit social. "El primer són les persones, i més ara que hi ha gent que pateix més pels moments que ens toquen viure", va assenyalar. Entre d'altres temes destacats que incorporarà el programa electoral, Deusedas va destacar "les polítiques enfocades a millorar la sanitat, l'educació i joventut".

El diputat de CiU al Congrés Jordi Xuclà, que va assistir i presentar l'acte, va definir l'alcalde de Palau-saverdera com una persona "responsable, fidel al seu poble, perseverant i persistent", a més de subratllar que "ha posat tota la seva energia al servei de Palau-saverdera, i això poques persones ho poden dir".