Un home es troba en estat crític després d'haver-se llançat al buit des d'un segon pis d'Empuriabrava quan els Mossos d'Esquadra eren a casa seva perquè la seva dona havia denunciat que s'havien barallat i que havia estat agredida pel seu marit. Quan els agents van arribar al pis van atendre la presumpta víctima, moment en què el suposat culpable va llançar-se al buit des del balcó de l'edifci sense que els agents poguessin fer res per reternir-lo.

Els fets van tenir lloc la nit de dissabte a diumenge a Empuriabrava, quan una patrulla es va dirigir al domicili familiar davant la denúncia que el marit havia agredit la seva dona al cap durant una baralla. Quan els agents de la policia catalana estaven parlant a soles amb la dona per tal d'aclarir els motius de la baralla, el marit es va anar arrossegant per terra fins que va arribar a la barana del balcó amb la intenció de llançar-se des d'una altura de dos pisos.

Un agent dels Mossos d'Esquadra que estava al cas se'n va adonar i va arribar a temps per agafar l'home per la roba, però finalment la peça es va trencar i el suposat maltractador es va precipitar al buit des d'una alçada de dos pisos sense que l'agent el pugués aguantar.

L'home, que en la seva caiguda va impactar primer contra el sostre d'uralita d'un restaurant i tot seguit va caure a terra, va ser traslladat immediatament a l'hospital Josep Trueta de Girona, on a l'hora de tancar aquesta edició seguia ingressat a l'Unitat de Cures Intesives en estat molt greu, fins al punt que es tem per la seva vida.

Traumatisme al cap

Segons fonts pròximes a la investigació del cas, el ferit va ingressar amb un traumatisme cranioencefàlic per l'impacte de la caiguda. Per la seva banda, la seva dona va ser traslladada a l'ambulatori de Roses per ser atesa de les ferides que segons la policia el seu marit li havia provocat. Tot i això, ella no presentava ferides greus.