Va caure d'una carrossa de la rua del carnestoltes dissabte passat i va acabar denunciada pels Mossos d'Esquadra per simular un robatori violent. Aquesta és la història d'una veïna de Porqueres, de 18 anys, que va anar a la comissaria de Banyoles el 8 de febrer per denunciar que la mateixa matinada havia patit un robatori amb violència durant la rua del carnaval i que mentre estava de festa a la plaça de Països Catalans algú l'havia empès per darrere, i fruit de l'empenta havia caigut al terra, fet que li va causar un fort cop a la cara. Va dir no recordar res i aparèixer inconscient en una clínica propera.

Durant el presumpte robatori el lladre li hauria pres la bossa de mà, el telèfon mòbil, unes claus i 150 euros. Arran del robatori la víctima presentava lesions a l'ull esquerre.

Els Mossos van iniciar una investigació i van descobrir que en realitat la jove havia caigut des de dalt d'una carrossa de carnestoltes, i s'havia fet les lesions a l'ull fruit de la caiguda. Li van imputar haver comès simulació de delicte i haurà de comparèixer davant l'autoritat judicial competent quan sigui requerida.