Una dona que feia de "mula" -com es coneix en l'argot policial les persones que trafiquen droga a l'interior del seu cos- va ser detinguda dimecres a l'Alguer després d'aterrar en un vol procedent de l'aeroport de Girona.

La dona, de nacionalitat espanyola i de 39 anys, es va posar molt nerviosa en desembarcar i els militars de la Guàrdia d'Hisenda del Comando Provincial de Sàsser li van localitzar diversos embolcalls de cocaïna.

D'entrada, la dona portava, en una bossa, un primer ou. Sempre va contestar als agents amb respostes evasives i contradictòries i finalment, van decidir fer-li un control més profund.

Durant l'escorcoll, li van trobar sis embolcalls més que duia amagats a la roba interior i, després, va ser traslladada a l'hospital de l'Alguer, ja que sospitaven que en pogués tenir d'amagada dins del cos. Finalment, després de fer-li les proves, segons informa el diari digital Sardegnalive, li van localitzar quatre ous amb més cocaïna dins del cos.

En total, sumant la trobada fora i dins del cos hi havia gairebé mig quilo d'aquesta droga que va ?transportar des de l'aeroport de Girona-Costa Brava de Vilobí d'Onyar fins a l'illa mediterrània de Sardenya.

La substància estupefaent que transportava la dona cap a Sardenya va quedar comissada i la dona es troba a l'espera de declarar davant del jutge de guàrdia de l'Alguer després de quedar detinguda per un presumpte delicte de tràfic de drogues.