L'Ajuntament de Vilablareix ha creat una nova aula d'estudi a Can Gruart per ajudar els estudiants del poble que cursen d'Educació Secundària Obligatòria (ESO), Batxillerat o Formació Professional a fer els deures i resoldre dubtes de forma puntual, amb un equip de monitors universitaris que són veïns del poble.

La regidora de Joventut, Marta Fusté, va explicar que aquesta aula d'estudi sorgeix després d'haver fet un estudi per conèixer les necessitats dels joves de Vilablareix.

Ajuda i voluntariat

"Amb aquest projecte ajudem els joves del poble a fer els deures, ja que tenen algú que els ajuda a resoldre dubtes que els sorgeixin", va manifestar Fusté, que, alhora, va destacar que també "donem l'oportunitat als joves universitaris de Vilablareix de trobar una primera feina amb contracte i remunerada".

La regidora de l'àrea municipal de Joventut també va explicar que l'actual equip de govern de l'Ajuntament de Vilablareix té l'objectiu de recuperar per aquest estiu el projecte de brigades joves fet anteriorment.