Un conductor va ferir lleument dos agents dels Mossos d'Esquadra als quals va envestir quan es va saltar un control d'alcoholèmia. Els fets van passar la matinada de dissabte a diumenge a Puigcerdà. Un vehicle amb tres persones a bord va saltar-se un control de la policia catalana i va iniciar una fugida cap a la frontera perseguit per diversos cotxes patrulla. En aquesta fugida va envestir dos agents de policia.

Els fets van tenir lloc a la Plaça d'Europa, a l'N-152, quan els detinguts van fer cas omís de les ordres dels policies i es van saltar el control, per fugir del lloc en direcció a la frontera francesa.

Dins del vehicle hi viatjaven tres persones, dues d'elles menors d'edat. Diversos vehicles policials van seguir el turisme i van comprovar com, durant la fugida, els detinguts han envestir diverses vegades un vehicle dels Mossos amb la intenció de treure'l fora de la carretera. A causa del xoc, dos policies van resultar ferits lleus amb mal a l'esquena i a les cervicals.

La persecució policial es va allargar durant uns deu quilòmetres fins que els fugitius van ser detinguts al municipi de Sallagosa, a la Catalunya Nord, dins del territori francès. Els arrestats van ser interceptats per la policia catalana en col·laboració amb la francesa a la N-116.

Aquest succés es produeix després que, en els últims mesos, hagin mort dos agents atropellats per vehicles: un al desembre a la Fuliola i un altre a final de gener a la Zona Hermètica, entre Sabadell i Sant Quirze del Vallès. En aquest darrer cas, un conductor que va donar positiu va atropellar un mosso en saltar-se un control d'alcoholèmia i el va envestir de forma violenta quan va accelerar. L'agent de la policia catalana va morir poc després del succés.