L'Escala va celebrar el dia gran del Carnaval del poble amb una rua pels carrers del centre de la vila, molt colorista i seguida de prop per desenes de persones que es van aplegar al carrer.

La rua va sortir del polígon Els Recs i va arribar a la plaça de Les Escoles però prèviament va passar per l'avinguda de Girona, l'Ave Maria, el passeig Lluís Albert, el Port d'en Perris, el passeig Josep Maria Isern, la Punta, la platja i el carrer Enric Serra.

El primer premi de comparses va ser per a Sister Act, de la colla Noies joves; el segon premi per la Màscara, del Pòsit; i el tercer per Magí d'Oz de la colla Punt de Soldedura. Pel que fa a les carrosses van guanyar la màscara, del Pòsit; Quines quines de Joves Barraquers i Catrines i Catrins de la colla Joves.

La rua de carnaval de l'Escala va aplegar força gent al carrer tot i que al principi de la jornada amenaçava amb pluja i fins i tot van caure quatre gotes que no van espantar els carnavalescos. La colla Bruixes i Bruixots, de Salt van quedar primers en carrosses no ?inèdites. La rua es va obrir amb la mainada desfilant en la tradicional rua infantil del Carnaval de l'Escala.