Una submarinista de 24 anys i veïna de Cerdanyola del Vallès va perdre la vida ahir al migdia a Tossa de Mar mentre feia una immersió prop de les roques de la platja de la Mar Menuda del municipi. Els Bombers de la Generalitatvan explicar que van rebre l'avís d'alerta a les 13.55 hores. La víctima es trobava fent submarinisme amb una altra persona, que va ser qui va donar l'alerta quan la va trobar inconscient a dins de l'aigua. Amb l'ajuda d'una barca van aconseguir treure la noia del mar i la van portar a la sorra, on els efectius del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) van intentar reanimar-la durant una estona, sense aconseguir-ho.

Fins al lloc dels fets s'hi van desplaçar efectius de la Policia Local de Tossa de Mar, Bombers, Mossos d'Esquadra, un helicòpter medicalitzat del SEM i una ambulància. Segons les primeres informacions, la submarinista es trobava fent una classe amb el seu instructor. Es tracta d'un espai amb poca profunditat. Tot apuntaria a la possibilitat que el material que portava li fallés i proqués que la noia perdés el coneixement.

El seu instructor la va agafar i, amb l'ajuda d'uns joves que passaven per la zona fent caiac, van aconseguir treure-li el cap de l'aigua. Llavors, amb una barca de pesca que es trobava per la zona, van apropar la víctima fins a la sorra. L'helicòpter del SEM es va desplaçar al lloc dels fets i van començar les tasques de reanimació però, finalment, la noia va morir. Al voltant de les cinc de la tarda es va realitzar l'aixecament el cadàver.