El diputat de Convergència i Unió (CiU) al Congrés dels diputats, Jordi Xuclà, va registrar ahir una bateria de preguntes en què sol·licita al Ministeri de Foment "saber en quines dades es basa Adif per plantejar-se tancar el servei de manteniment de la R3 a Ripoll". Xuclà es va sumar així, a la resta de peticions de membres del seu partit com el senador per Girona, Joan Bagué o el diputat Xavier Cima, per exigir explicacions a Adif sobre el possible tancament d'aquest servei i confirmar la veracitat d'aquesta informació.

El diputat, tal com va fer fa uns dies Xavier Cima, va assenyalar que no es pot "permetre" el tancament de la base de manteniment de Ripoll "tant pel perjudici que implicaria a les divuit famílies que tenen un arrelament directe a Ripoll com pel que suposa tenir el servei de manteniment a Ripoll, és a dir, rapidesa en cas d'emergència" va remarcar.

En aquest mateix sentit, el convergent va manifestar que "farem tot el que estigui a les nostres mans per tal d'evitar-ne la supressió, ja que és necessari per a la comarca".