Els Mossos d'Esquadra han denunciat un conductor que duia sobre el vehicle multitud de material mal lligat i que, a més, superava en 500 kg la massa màxima autoritzada. Una patrulla va veure el cotxe circulant per l'AP-7 a Salt i el va fer aturar. Els agents van identificar el conductor i van comprovar no només que duia sobrepès sinó que la càrrega anava mal subjectada i això comprometia l'estabilitat del vehicle. Per això, el van denunciar per conducció temerària. L'home, de nacionalitat marroquina, podria perdre 6 punts del carnet i pagar fins a 500 euros de multa. La policia va immobilitzar el vehicle fins que el conductor va resoldre el problema de sobrepès i va lligar bé la càrrega.

Els fets van passar el 18 d febrer quan, a l'alçada del quilòmetre 63 de l'AP-7 a Salt (Gironès), una patrulla dels mossos va veure un vehicle que clarament circulava amb sobrepès. A més, els agents van adonar-se que la càrrega que portava al sostre estava mal subjectada i que això comprometia l'estabilitat del vehicle.

Per això, van fer avisos al conductor perquè abandonés l'autopista per la propera sortida. A l'alçada de la sortida de Girona sud, els agents van identificar el conductor i van comprovar que excedia en mitja tona la massa màxima permesa que es pot dur sobre un vehicle d'aquestes característiques.

Per aquest fet, van denunciar l'home, de nacionalitat marroquina, com a presumpte autor d'una infracció administrativa de conducció temerària. El denunciat podria perdre 6 punts i s'enfronta a una multa de 500 euros. El vehicle va quedar immobilitzat fins que es va solucionar el problema del sobrepès i el conductor va lligar bé la càrrega.