"Una iniciativa per fer front a la crisi", defineix Núria Zambrano (regidora d'Empresa i Ocupació per CiU). És l'objectiu del Fòrum d'Oportunitats Empresarials que tindrà lloc el 24 d'abril a l'Institut de Promoció d'Olot. Es tracta d'una plataforma on, com explica Zambrano, "s'intercanvia amb tot menys amb diners".

La idea -segons ella- és ajuntar les persones que tenen amb les que necessitent i patir de la conjunció obtenir un resultat satisfactori per les dues parts. Va indicar que els participants poden ser persones que disposin d'espais, d'habilitats, maquinària o idees.

Zambrano posa per exemple un senyor que té un restaurant que té uns dies fluixos a la setmana. El restaurador contacta amb un músic i entre tots dos programen un cicle d'apats amb unes músiques determinades. Precisa que va passar en el darrer Fòrum dOportunitats Empresarials. També hi van contactar una artesana de roba amb el responsable d'una botiga en línia. En total, hi van concretar 6 projectes d'èxit que han donat feina a 12 persones.