Els presidents de les comunitats de veïns olotines exposaran les seves experiències a les tertúlies mensuals programades per l'Oficina Municipal d'Habitatge. Segons ha explicat, Míriam Paredes (responsable de l'Oficina) la primera trobada tindrà lloc el dia 26 de febrer al local de Cooperació, al carrer Proa 16. Després en faran d'altres el 26 de març a la mateixa hora i el 16 d'abril. En faran fins a cinc, però encara no se sap el dia i el lloc de les dues últimes.

La primera tertúlia serà, on els presidents exposaran les seves experiències. "Fet - opina Paredes- que ajudarà els altres presidents a solucionar les problemàtiques de les seves escales". La segona i la tercera tractaran de tràmits i normatives. Seran la tercera edeció de les trobades, en les de l'any passat hi van participar 102 persones.

Els contactes entre l'Oficina d'Habitage, els serveis de Benestar Social i les comunitats de veïns - segons Josep Berga (regidor de Benestar Social i Oportunitats per CiU)- han donat molt bon resultats. Han incentivat la col·laboració entre veïns, han millorat les conductes i s'han agilitzat les tramitacions. En síntesi -Berga- ha valorat molt bé l'efecte de les comunitats en la convivència.