Alegria. Aquest és el sentiment que ha tingut en Manel Bisbe, membre de la família propietària de la Llibreria Biscle de Celrà (Gironès), quan aquest matí ha vist que havia repartit un dels premis de la Primitiva del dijous. El guanyador s'emporta 936.514 euros, el premi més gran que l'establiment ha pogut lliurar des de la desaparició de les pessetes. Segons ha explicat Bisbe, el guardonat ha aconseguit encertar sis números però ha fallat amb el complementari. "Et fa molta alegria, el que vols és donar premis i així la gent veu que és possible", ha subratllat. De moment, el premiat no s'ha passat per la llibreria. Durant el 2014, l'establiment havia repartit 12.000 euros en premis de la Primitiva.

Tal i com ha explicat el membre de la família propietària de la llibreria, durant anys el local ha aconseguit lliurar premis de La Primitiva de 2.500, 4.000 o 12.000 euros però mai cap de tres xifres. "És el premi més gran que hem aconseguit des de fa molts anys. Quan encara hi havia pessetes vam aconseguir un premi de un milió de pessetes", ha explicat.

En aquest cas el premi correspon a un tiquet de La Primitiva del passat dijous 19 de febrer. L'afortunat- que s'emportarà 936.514 euros- ha aconseguit encertar sis números però ha fallat amb el complementari. Si hagués aconseguit aquest setè número s'hagués pogut emportar el pot que aquesta setmana arribava als 45 MEUR i que ha anat a parar a un únic encertant de Tenerife, a les Illes Canàries. En cas que l'hagués encertat, el premiat hauria aconseguit 22,5 MEUR, la meitat del pot ja que s'ha de compartit entre els afortunats.

"De moment encara no s'ha presentat ningú, la butlleta pot ser que surti demà diumenge perquè hi ha molta gent que ve a mirar què ha tret de la setmana anterior", ha detallat. Durant l'any passat, la Llibreria Biscle - situada al carrer Sant Feliu- va repartir 12.000 premis de La Primitiva i, en total, va donar 159.217 euros en premis diversos. Des de l'establiment assenyalen que no coneixen el premiat i què es possible que no sigui de Celrà ja que la llibreria atén veïns de pobles propers com Bordils, Juià o Flaçà.