Alegria. Aquest és el sentiment que va tenir en Manel Bisbe, membre de la família propietària de la Llibreria Biscle de Celrà, quan ahir al matí va veure que havia segellat una Primitiva premiada dijous. El guanyador s'ha emportat 936.514 euros, la dotació econòmica més gran que aquest establiment ha pogut lliurar des de la desaparició de les pessetes. Segons va explicar Bisbe, el guardonat ha aconse?guit encertar sis números però ha fallat amb el complementari. "Et fa molta alegria, el que vols és donar premis i així la gent veu que és possible", va subratllar. De moment, el premiat no s'ha passat per la llibreria. En tot el 2014, l'establiment havia repartit 12.000 euros en premis de la Primitiva.

Així, tal com va relatar Bisbe, el local ha aconseguit lliurar premis de la Primitiva de 2.500, 4.000 o fins i tot 12.000 euros però mai cap de tres xifres. "És el premi més gran que hem aconseguit des de fa uns anys. Quan encara hi havia pessetes vam aconseguir un premi d'un milió de pessetes", va explicar.

En aquest cas, el premi correspon a un tiquet de la Primitiva del passat dijous, 19 de febrer. L'afortunat s'emportarà en total 936.514 euros, per haver encertat sis números malgrat que va fallar amb el complementari. De fet, si hagués encertat aquest setè número s'hauria pogut endur el pot, que aquesta setmana arribava als 45 milions d'euros i que ha anat a parar a un únic encertant de les Illes Canàries. Així, en cas que l'hagués encertat, el premiat hauria aconseguit 22,5 milions d'euros; la meitat del pot, ja que s'ha de compartir entre els diferents afortunats.

Fins ahir encara no s'havia presentat l'afortunat a la llibreria. Segons Bisbe: "La butlleta pot ser que surti avui diumenge, perquè hi ha molta gent que ve a mirar què ha tret de la setmana anterior".