El candidat socialista a l'alcaldia de Sant Feliu de Guíxols, Josep Muñoz, va situar divendres l'educació com a punt de partida del seu projecte polític que ha de generar ocupació, reforçar els fonaments de la igualtat d'oportunitats, millorar l'economia i recuperar l'orgull de ciutat. Muñoz va presentar-se al Centre Cívic de Vilartagues davant un centenar de persones i diferents càrrecs del Partit Socialista, com Miquel Iceta, primer secretari del Partit Socialista de Catalunya; Juli Fernández, alcalde de Palafrugell, i l'alcaldessa de Palamós, Teresa Ferrés.

El candidat socialista es proposa convertir Sant Feliu de Guíxols en una ciutat d'oportunitats amb plenes garanties per viure amb dignitat, sense penúria ni fam; en la qual la població tingui accés a l'habitatge sense especulacions ni explotacions; i en la qual l'atenció a les persones dependents sigui acurada i de qualitat.

En l'horitzó del projecte de Josep Melcior Muñoz hi ha l'objectiu de construir una ciutat cohesionada des del punt de vista urbanístic i de manteniment urbà, així com en l'ús i la creació d'equipaments. El candidat també vol una població cohesionada en l'aspecte social.