La fuita d'un bidó amb resina líquida, un producte molt inflamable, va mobilitzar els efectius d'emergències de matinada i fins ben entrat el migdia. El fet va ocórrer al voltant de tres quarts de dues de la matinada a l'àrea de servei de l'AP-7 de Vilademuls, quan un camió que transportava aquest líquid hi estava aturat.

Al lloc dels fets s'hi van desplaçar set dotacions dels Bombers i Protecció Civil va activar la fase d'alerta del Pla especial d'emergències en el transport de mercaderies perilloses. Els efectius van treballar per aturar la fuita, que va ser d'entre 15 i 20 litres, d'un bidó de 200 litres de resina líquida.

La fuita va poder ser taponada al voltant de les tres de la matinada i al voltant de les onze del matí ja hi va arribar un altre camió per fer el transvasament del producte. Al lloc també s'hi van desplaçar efectius dels Mossos d'Esquadra, que juntament amb l'equip de vialitat d'autopistes de Figueres van tallar l'accés a l'àrea de servei. Tot i l'ensurt, no es van produir problemes de trànsit, ja que el vehicle pesant estava aturat a l'àrea de servei.