Les dues noies d'Olot que van ser envestides per un cotxe descontrolat dimarts, dia 24 de febrer, continuen ingressades a l'hospital Josep Trueta de Girona. Fons del centre han indicat que el pronòstic és menys greu. És a dir, no hi ha risc vital. Ara, els metges estan pendents de l'evolució de les fractures per decidir si han de fer intervencions quirúrgiques.

Les dues noies (una d'elles professora d'una escola d'Olot) caminaven per la vorera, quan un turisme de la marca Dacia de 4 portes les va envestir. La conductora va topar amb un voral, cosa que li va fer perdre el control. Tot ?seguit, el cotxe va topar contra un fanal i va prendre un trajecte que el va dur a envestir les noies.

Una va ser traslladada d'immediat al Trueta, on va ser intervinguda d'urgència. L'altra va ser traslladada a l'hospital d'Olot i comarcal de la Garrotxa. Al cap de poc la segona va haver de ser traslladada també al Trueta.

Josep Maria Corominas (alcalde d'Olot per CiU) ahir des de Ràdio Olot va desitjar a les noies una recuperació ràpida. "Em sap greu -va dir- per les persones que han patit les conseqüències físiques i també per la conductora". Va lamentar l'accident.