L'Ajuntament de Llagostera ha adjudicat les obres de reconstrucció de la segona pista municipal de tennis ubicada a la zona esportiva de la urbanització La Canyera. Es tracta d'una actuació que consisteix en la substitució del paviment de formigó porós, el pintat del terreny del joc i també la substitució del sistema de xarxes malmeses pel pas del temps i que impedien que s'hi pogués practicar aquest esport amb normalitat.

El projecte contempla, a més, la millora de la il·luminació -amb la instal·lació d'unes noves torres de llums més eficients-, a part d'una millora de la tanca perimetral. A finals d'any van iniciar-se les obres de reconstrucció de la primera de les dues pistes i "els treballs han finalitzat aquesta setmana tot i que manca el pintat i la instal·lació de les noves xarxes que es farà al final de les dues pistes alhora", tal com ha explicat l'arquitecte municipal de Llagostera, Carles Soler.

El pressupost d'adjudicació de la segona pista de tennis és, en total, de 19.795,60 euros més IVA a l'empresa Leylak Projectes SL i també de 3.292,12 euros a l'empresa Enllumenats Costa Brava. Es preveu que les dues pistes puguin entrar en funcionament a finals de març o a principis d'abril. Tal com ha explicat l'alcalde de Llagostera, Fermí Santamaria, "aquesta actuació dóna resposta a un dèficit històric d'inversions i de manteniment a les pistes, amb l'objectiu de millorar la pràctica d'aquest esport".