El delegat territorial i candidat de Ciutadans (C's) a Girona, Jean Mª Castel, va confirmar els deu candidats a la província de Girona. A més del mateix Castel es presenten per Tossa de Mar, Alfonso Sánchez; per Salt, Atilano González; per Santa Coloma de Farners, Manuel Amador; per Figueres, Héctor Amello; per Lloret, Jordi Hernández; per Blanes, Sergio Atalaya; per Palafrugell, Víctor Girbal; per Roses, José Manuel Álvarez; per Platja d'Aro, José Luís Villa i finalment per Girona el mateix Jean Mª Castel.

Castel va assegurar que "totes les candidatures de la província presentaran uns programes centrats en les persones, en l'àmbit social i un projecte de recuperació econòmica i laboral que doni, amb propostes municipalistes, la oportunitat de recuperar la il·lusió de la nostra ciutadania".

De la mateixa manera, va remarcar que "des de Ciutadans ens presentem com a una tercera via política real i que el nostre objectiu serà el de reconvertir la vella institució municipal en nous ajuntaments al servei de les persones".