Les estacions d'esquí gironines de La Molina, Vallter i Vall de Núria (i altres del grup Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya) i l'aranesa de Baqueira Beret allargaran la temporada fins al cap de setmana de l'11 i 12 d'abril. Les nevades dels últims dies, les bones condicions meteorològiques i el bon estat de la neu han permès prendre aquesta decisió.

La Molina, Vallter 2000, Vall de Núria, Espot i Port Ainé obriran els dies 11 i 12 d'abril, cap de setmana en el qual hi haurà promocions especials per a tots els esquia?dors. Tot i això, els dies 7, 8, 9 i 10 d'abril, estaran tancades al públic. Per la seva banda, Baqueira Beret obrirà de manera ininterrompuda fins al dia 12.

L'estació de la Vall d'Aran encara la Setmana Santa amb gruixos superiors als 3 metres de neu i totes les instal·lacions en funcionament que asseguren fins a 146 quilòmetres de pistes obertes. A partir del 7 d'abril, s'obriran 69 quilòmetres de pistes en els sectors de Baqueira i Bonaigua amb un preu de forfet de dia de 35 euros per a adults i de 25 euros l'infantil.

Després de les intenses nevades que s'han produït els darrers dies, les estacions d'esquí acumulen gruixos de fins a 190 centímetres de neu a les estacions del Grup FGC. Les dues estacions del Pallars, Espot i Port Ainé tenen de 90 a 190 centímetres. Vallter 2000 té entre 95 i 140 centímetres; seguit de les instal·lacions de La Molina, amb un gruix de neu que va dels 30 centímetres fins al metre. Finalment, l'estació d'esquí de la Vall de Núria registra gruixus de neu d'entre 55 i 85 centímetres de neu.