La Fira de la Flor i el Planter de Salt va donar per finalitzada una nova edició ahir a Salt. Des de divendres i fins ahir aquest certamen dedicat a la preservació dels cultius tradicionals ha ofert als visitants el bo i millor dels seus productes, a més d'oferir-los també un àmpli ventall d'activitats relacionades amb el sector.

Al llarg d'ahir els assistents van poder comprar al llarg del matí planter de Salt i ecològic, fruiters, flors i plantes medicinals entre altres productes. A banda d'això, també van tenir l'oportunitat de gaudir de passejades en bicicleta elèctrica i activitats infantils per als més petits. Aquestes activitats van ser el colofó d'un cap de setmana en el que també hi van haver altres plats forts, com ara el concurs d'aparadors que aquest any va augmentar la participació de forma significativa passant d'11 a 24 participants, segons l'Ajuntament de Salt.

La Fira de la Flor i el Planter de Salt també va comptar amb una jornada tècnica sobre la preservació dels cultius tradicionals -que es va fer divendres a la Coma Cros-, lectures de contes a càrrec d'estudiants de tercer d'ESO de l'INS Vallvera.