L'Ajuntament d'Argelaguer preveu obrir el parc de les cabanes d'en Garrell d'una manera ben legal i segura aquest estiu. Per fer-ho invertirà uns 20.000 € en ?senyalitzacions. El parc de les cabanes és fruit de l'acció d'en Josep Pujiula, conegut com en Garrell. Ara, també se'l coneix com en Tarzan d'Argelaguer. Pujiula ha dedicat uns 40 anys al parc que ha estat fet i desfet tres vegades i quan semblava que desapareixeria del tot i per sempre ha estat regulat i salvat. La solució ha estat que l'Ajuntament d'Argelaguer l'ha declarat monument d'interès legal i ha fet els tràmits per deixar-lo dins la llei. Hi ha un preu: ara les cabanes seran només un element decoratiu. És a dir, no es podrà pujar damunt dels arbres i entrar-hi.

El parc va tenir un gran impuls a la dècada dels 90, quan s'hi paraven desenes de cotxes cada cap de setmana. Després les obres de l'autovia i els riscos de construccions en zona inundable van fer que Pujiula hagués de desfer-lo i deixar-lo.

Això no obstant, el desfeia molt enfadat i el tornava a elevar al cap d'un temps. Fa poc temps, els impediments legals tenien el parc al es cordes, però entre l'Ajuntament, el Consell Comarcal i ell l'han tirat endavant.