Josep Murlà (cap de redacció de La Comarca) va rebre una reproducció de l'escultura La deesa de Josep Clarà (Olot,1878-Barcelona, 1958) de mans de Josep Maria Corominas (alcalde d'Olot per CiU). Murlà va ser obsequiat per ser el darrer ple que cobria per fer-ne una crònica al setmanari La comarca, únic a la Garrotxa.

Segons va explicar, Murlà ha cobert quasi tots els plens des del 1987 fins ara i, fins i tot, n'havia cobert en temps de l'alcaldia d'Arcadi Calzada (1983-84). El temps més durs per a ell van ser els de Pere Macias (1984-96)."Macias no era de fer juntes de govern, perquè ho duia tot al ple -va proseguir-, tantes propostes a un ple amb oradors de la categoria de Joan Barnadas i Miquel Macias, feien que els plens acabessin a les dues de la matinada".

Amb Isabel Brussosa (1996-99) el ple se li va calmar. "Tinc la sensacio - va dir- que l'havien destinada a perdre". Així va ser, perquè Murlà va haver de cobrir els plens del socialista Lluís Sacrest del 1999 al 2011)."Eren plens tranquils i curts -va dir-, tot anava a les juntes de govern".

Per donar veu al carrer, en el darrer mandat, Corominas li va modificar el ROM. "he tingut la sensació de quedar cobert de pancartes", va assenyalar. Ara - segons diu-, farà més llibres.