La Fundació Ramon Noguera va obrir ahir, a les 10 del matí, les portes de la cinquena edició de Shopp Out, una botiga social que va arrencar amb una bona afluència de visitants i que estarà oberta fins diumenge. El certamen s'ubica a la seu de l'entitat i ocupa 4.500 metres quadrats, en els quals els visitants poden comprar productes de més de 30 primeres marques del món de la moda, amb descomptes de fins al 70%.

La iniciativa té com a objectiu difondre i donar suport a la feina que porta a terme la Fundació Ramon Noguera i un 5% de les vendes es destinaran a impulsar els seus projectes socials.

En la inauguració, la directora-gerent de la fundació, Pepita Perich, va destacar que Shopp Out és una activitat "consolidada que ha aconseguit mobilitzar més de 30.000 persones" i va destacar l'ampliació de l'oferta. En aquest sentit, Perich va agrair la presència de les firmes que ja han participat en altres edicions "per seguir col·laborant en el projecte". Els visitants poden deixar roba usada, de llar, sabates i altres peces tèxtils en dos contenidors de Roba Amiga.