07 de maig de 2015
07.05.2015

Olot preveu acabar la pavimentació del vial Sant Jordi la setmana vinent

07.05.2015 | 00:00

Carretres de la Generalitat ahir al migdia va acabar les obres de tapament de sots del vial Sant Jordi d'Olot. Aixi doncs, fins dissabte es podrà transitar de banda a banda del vial. La previsió és que durant el cap de setmana posin la capa de quitrà superficial de punta a punta. En conseqüència dissabte i diumenge hi hauran talls. L'obra final s'allargarà durant el dilluns, dia 11, i el dimarts, dia 12, quan faran la pintada final. Tanmateix, fons de l'Ajuntament han indicat que el pitjor dels talls de trànsit ha passat.

Les obres de millora del vial Sant Jordi van causar retencions considerables a banda i banda de la ciutat durant la diada del Primer de Maig.

Un altre dia negre va ser el divendres, dia 30 d'abril. Una alarma per pudor d'amoníac va obligar a tallra la carretera de Santa Pau. A més, l'Avinguda Catalunya, al costat de la circumval·lació de les Corts Catalanes, estava tallada per obres de soterrament de serveis. Durant part del matí i tot el migdia, només podia transitat de banda a banda per l'eix que va de l'Avinguda Girona fins a la pujada de la Solfa.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook