La unió de forces entre l'Oncolliga i els Mossos d'Esquadra es traduirà dissabte en la segona edició de la jornada solidària que se celebrarà a Mont-ras. Ahir es va fer oficial l'apadrinament dels actes per part del pilot de motos de l'escuderia Suzuki de MotoGP, Maverick Viñales, tal com va avançar Diari de Girona.

El pilot va destacar la importància de poder participar i sumar el seu granet de sorra. I va destacar que l'omple "d'orgull que em cridin a fer actes solidaris perquè veus que pots ajudar".

Durant l'acte celebrat ahir a la comissaria dels Mossos de la Bisbal, on va néixer la idea de la jornada, el pilot va firmar algunes de les 250 samarretes i diversos objectes de marxandatge que es sortejaran demà. Segons el reconegut pilot, la popularitat dels esportistes ha de servir per donar visibilitat a projectes d'aquest estil. A l'acte d'ahir hi van ser presents el cap de la Regió Policial de Girona, el comissari Josep Milan; el cap de la Comissaria de la Bisbal d'Empordà, inspector David Puertas i la presidenta de l'Oncolliga de Girona, Lluïsa Ferrer.