Unes 22.000 persones van passar per Torroella de Montgrí en la cinquena edició de la Fimag, la fira internacional de màgia del municipi que durant tres dies ha omplert la vila d'activitats relacionades amb la màgia.

Pels seus carrers s'han pogut veure més d'un centenar d'espectacles gratuïts de 15 disciplines diferents com globusflèxia, màgia clown, ventrilòquia o, fins i tot, malabars amb màgia en una fira única a tot el territori català. Els resultats d'afluència de visitants es coneixeran dilluns, un cop fet el recompte final, però des de l'organització ja han avançat que "tenen bones sensacions" i que esperen situar-se en els 22.000 assistents de l'any passat.

De cares a l'edició de l'any vinent la direcció va anunciar que el seu objectiu és promocionar l'apartat professional de la fira, englobada sota el títol de Fimag Pro. Aquest apartat de l'esdeveniment va reunir programadors de festivals de màgia i artistes per intercanviar experiències.

La gala dels mags joves va tornar a ser una de les activitats més seguides amb la presència de diversos artistes d'11 a 20 anys que van demostrar la seva traça a la plaça de la Vila. Com cada any, en l'edició que ve tindran espectacle propi.