Una dona ha portat de corcoll aquest cap de setmana passat quatre perruqueries del Baix Empordà i també seria autora de més fets delictius a la ciutat de Girona. El seu objectiu són els telèfons mòbils i algun producte de baix preu, perquè així que es tracti d’un furt. Si bé la dona està identificada, de moment no se l’han enxampada in fraganti. Els Mossos d’Esquadra tenen oberta una investigació i esperen poder-la detenir ben aviat. En tots aquests locals hi ha robat però d’una manera força curiosa i sobretot, el què busca és entretenir la víctima perquè no s’adoni del furt.

Un dels casos va succeir a la Bisbal d’Empordà, dissabte, a plena llum del dia. Cap a les dotze del migdia, una dona es va presentar a una perruqueria. En aquell moment no hi havia cap client, només el propietari. La dona, vestida amb un mocador el cap i accent de l’Est, va començar a parlar amb el propietari de la perruqueria i li va demanar hora per al dimarts de la setmana següent.

En aquell moment i sense que ell se n’adonés, va agafar-li un producte de bellesa i després, mentre hi parlava va veure que hi havia la porta del despatx oberta, va mirar què hi havia, i se’n va emportar el telèfon mòbil del propietari. Segons explica, ni se’n va adonar però les càmeres de videovigilància que té dins la botiga han permès identificar-la.

El mateix dia, va actuar en tres llocs més. En total, els Mossos de la comissaria de la Bisbal tenen comptabilitzats quatre casos que es van produir també a Palamós i Palafrugell el mateix dia dels fets de la Bisbal. En tots els fets, la dona que se sospita que és la mateixa que ha actuat arreu, s’emporta petites coses com ara xampús i telèfons mòbils. Se l’està buscant i se sospita que actua amb un home, que l’espera a fora del carrer quan un cop fet el furt, fuig en cotxe per buscar un nou objectiu.

Dos casos a Girona ciutat

Se sospita que també seria l’autora d’almenys dos fets a la comarca del Gironès. Tots dos es van produir fa uns quinze dies a la ciutat de Girona. El primer cas en una immobiliària, on la lladre vactuar de la mateixa manera. Va entretenir la dependenta dient-li que hi anava per un tema d’un lloguer i quan se’n va adonar, la dona havia fugit amb dos mòbils que tenien carregant-se al corrent.

L’altre fet es va produir en una botiga del carrer Jaume I i de la mateixa manera, se’n va emportar un altre aparell telefònic.

La dona que busquen té nacionalitat romanesa, sol portar un mocador al cap, té una piga que se sospita que es treu i es posa quan li convé, entre altres. Els Mossos de moment no l’han pogut detenir però els investigadors hi treballen.