18 de juny de 2015
18.06.2015
40 Años
40 Años

Busquen una dona que roba mòbils en locals del Gironès i Baix Empordà

Ha actuat en quatre perruqueries, en una immobiliària i un local comercial i per sostreure els aparells entreté els depedents i furta

18.06.2015 | 15:50

Una dona ha portat de corcoll aquest cap de setmana passat quatre perruqueries del Baix Empordà i també seria autora de més fets delictius a la ciutat de Girona. El seu objectiu són els telèfons mòbils i algun producte de baix preu, perquè així que es tracti d´un furt. Si bé la dona està identificada, de moment no se l´han enxampada in fraganti. Els Mossos d´Esquadra tenen oberta una investigació i esperen poder-la detenir ben aviat. En tots aquests locals hi ha robat però d´una manera força curiosa i sobretot, el què busca és entretenir la víctima perquè no s´adoni del furt.

Un dels casos va succeir a la Bisbal d´Empordà, dissabte, a plena llum del dia. Cap a les dotze del migdia, una dona es va presentar a una perruqueria. En aquell moment no hi havia cap client, només el propietari. La dona, vestida amb un mocador el cap i accent de l´Est, va començar a parlar amb el propietari de la perruqueria i li va demanar hora per al dimarts de la setmana següent.

En aquell moment i sense que ell se n´adonés, va agafar-li un producte de bellesa i després, mentre hi parlava va veure que hi havia la porta del despatx oberta, va mirar què hi havia, i se´n va emportar el telèfon mòbil del propietari. Segons explica, ni se´n va adonar però les càmeres de videovigilància que té dins la botiga han permès identificar-la.

El mateix dia, va actuar en tres llocs més. En total, els Mossos de la comissaria de la Bisbal tenen comptabilitzats quatre casos que es van produir també a Palamós i Palafrugell el mateix dia dels fets de la Bisbal. En tots els fets, la dona que se sospita que és la mateixa que ha actuat arreu, s´emporta petites coses com ara xampús i telèfons mòbils. Se l´està buscant i se sospita que actua amb un home, que l´espera a fora del carrer quan un cop fet el furt, fuig en cotxe per buscar un nou objectiu.

Dos casos a Girona ciutat

Se sospita que també seria l´autora d´almenys dos fets a la comarca del Gironès. Tots dos es van produir fa uns quinze dies a la ciutat de Girona. El primer cas en una immobiliària, on la lladre vactuar de la mateixa manera. Va entretenir la dependenta dient-li que hi anava per un tema d´un lloguer i quan se´n va adonar, la dona havia fugit amb dos mòbils que tenien carregant-se al corrent.

L´altre fet es va produir en una botiga del carrer Jaume I i de la mateixa manera, se´n va emportar un altre aparell telefònic.

La dona que busquen té nacionalitat romanesa, sol portar un mocador al cap, té una piga que se sospita que es treu i es posa quan li convé, entre altres. Els Mossos de moment no l´han pogut detenir però els investigadors hi treballen.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook