Quatre detinguts per un delicte contra la salut pública i un altre de defraudació de fluid elèctric. Es tracta de quatre homes d'entre 36 i 56 anys, de nacionalitat belga i xilena, als quals es van trobar 296 plantes de marihuana i 900 esqueixos en creixement, valorats en 180.340 euros, en un magatzem de Vilablareix.

Els fets es remunten al passat 4 de maig, quan els agents van tenir coneixement que en un habitatge de la localitat de Vilablareix s'estava produint un delicte de defraudació de fluid elèctric. La companyia va explicar als policies que un operari havia anat a instal·lar un comptador nou en un quadre elèctric del municipi i va comprovar que algú havia manipulat el cablejat per poder tenir electricitat sense pagar-la. Arran d'aquests fets, els Mossos van obrir una investigació per esbrinar els motius del frau i van constatar que estava relacionat amb un magatzem on es cultivava marihuana. Finalment, el passat 13 de juny, a quarts de cinc de la tarda, els policies van accedir al local.

Durant l'escorcoll van comissar 295 plantes de marihuana preparades per a la seva recol·lecció i 900 esqueixos en creixement. També van trobar tota mena de material per conrear, cultivar i distribuir la droga. Segons les estimacions de l'Oficina Central Nacional d'Estupefaents del Ministeri d'Interior, la droga comissada estaria valorada en 180.340 euros. El mateix dia 13 de juny els agents van detenir quatre persones relacionades amb els fets i que s'encarregaven de cultivar la marihuana. Es tracta de quatre homes d'entre 36 i 56 anys, de nacionalitat belga i xilena, dos d'ells veïns de Roses i els altres dos sense domicili conegut. Els agents van detenir-los per un delicte contra la salut pública i un altre de defraudació de fluid elèctric. Han quedat en llibertat amb càrrecs.