23 de juny de 2015
23.06.2015

Endesa soterra part d'una línia per tal de millorar el servei elèctric a Planoles

24.06.2015 | 06:51
El tram de la línia de mitjana tensió que la companyia ha reformat al nucli de Planès, al terme de Planoles.

Endesa ha finalitzat els treballs de reforma de part de la xarxa elèctrica de mitjana tensió a 25 kV del nucli de Planès, al terme municipal de Planoles, al Ripollès, amb l'objectiu de reforçar la qualitat i la continuïtat del subministrament elèctric dels seus clients i de la zona de la Collada de Toses, així com la millora del seu impacte visual.

L'actuació, que ha tingut lloc a la zona de Sant Marcel, ha consistit en soterrar un tram de 70 metres de línia elèctrica de mitjana tensió situada just a l'entrada del nucli de Planès, de manera que s'ha minimitzat l'impacte visual de la infraestructura.

Aquesta intervenció ha possibilitat, per tant, retirar tres suports de fusta, així com eliminar 90 metres de cable aeri. Així mateix, la companyia elèctrica ha substituït un suport de formigó per una torre metàl·lica.

La inversió, aportada íntegrament per Endesa, ha estat de més de 19.500 euros i forma part del pla d'inversions de l'empresa a la comarca del Ripollès per tal de millorar la xarxa elèctrica i assegurar-ne la seva fiabilitat.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook