Sortida de pista forestal mortal. Aquest és el tràgic final d'un motorista que feia enduro des de Jafre cap als pobles del voltant. El van trobar mort, estimbat en una pista forestal de les Olives -un nucli de Garrigoles- al voltant de les sis del matí, després que els serveis d'emergències, famílies, amics i veïns de Jafre el busquessin tota la nit perquè no havia tornat a casa. El motorista era un veí de Girona, Carles Coromines Alunes, de 60 anys i feia temps que passava temporades a Jafre. Era metge del CAP (Centre d'Atenció Primària) de Montilivi de Girona.

Els fets es remunten a la nit de la revetlla. L'home va dir a la família que anava a donar un vol amb la moto i que tornaria al cap de poca estona, cap a les nou del vespre. Això no es va produir i cap a quarts d'onze, després que la família alertés de la seva desaparició es va començar a buscar-lo pels voltants de la casa de Jafre on no se'n va trobar cap senyal. A la recerca s'hi van unir familiars, amics i veïns per la zona on solia anar a fer aquest esport.

Després de passar-hi tota la nit i amb l'ajut d'un familiar que hi havia anat expressament per la recerca i que sortia a fer enduro amb el desaparegut, van estar buscant senyals de roderes i es van traçar les rutes més habituals que feien junts. Finalment, ahir cap a les sis del matí van trobar-se el cadàver de l'home en una pista forestal de les Olives, entre uns matolls.

Aquest accident és el segon sinistre mortal que viu el Baix Empordà en menys de 24 hores. Dimarts un camioner begut i drogat va envestir un ciclista a la C-31 al seu pas per Gualta i que va morir.

Cues de 7 quilòmetres

Amb el Sant Joan acabat, molts gironins i ciutadans d'altres punts de Catalunya van emprendre l'operació retorn cap a casa cosa que va complicar la mobilitat a la xarxa viària gironina. Es van registrar cues a les principals vies que provenen de la costa. Sense anar més lluny, es van produir set quilòmetres de retecions a la C-65 a l'alçada de Llagostera.