L'Institut d'Investigació Biomèdica de Girona (Idibgi), amb el suport de Dipsalut, ha convocat dues noves beques de recerca adreçat a professionals que hagin acabat el període de formació especialitzada (MIR, PIR, FIR, LLIR...). A través d'un nou programa d'incentivació de la recerca clínica translacional es vol millorar la formació en recerca del personal assistencial en formació així com facilitar la realització d'una tesi doctoral per part d'aquests professionals.

Es convoquen dues noves places per a professionals que hagin acabat la formació especialitzada a l'hospital Josep Trueta de Girona, a l'Institut d'Assistència Sanitària o a l'Atenció Primària de Girona.

Els ajuts es destinaran a la signatura d'un contracte de 40 hores setmanals de dedicació a la recerca i serà compatible amb altres contractes laborals dins la xarxa sanitària sempre que siguin contractes a temps parcial i/o de guàrdies.

El projecte de recerca a desenvolupar té una durada estimada d'un any i es farà sota la direcció d'un tutor científic de l'Idibgi.

Les sol·licituds per accedir a aquesta convocatòria es poden presentar fins al dia 10 de juliol i la incorporació està prevista per al mes de setembre. Per a més informació, es pot consultar el web de l'Idibgi.