28 de juny de 2015
28.06.2015

Els càmpings gironins celebren el seu Dia amb activitats

29.06.2015 | 07:02
Representants institucionals de Calonge i dels càmpings amb la Mireia.

Nombroses activitats van servir ahir perquè els càmpings gironins celebressin el Dia del Càmping. Es tracta d'una iniciativa que arriba a la seva sisena edició i que pretén donar a conèixer aquestes instal·lacions i les activitats que s'hi poden fer tant a dins com a l'entorn. Durant la jornada de portes obertes, van poder visitar-se els bungalous, gaudir de les instal·lacions esportives i participar en activitats variades com ara excursions en bicicleta, concursos, sortejos, concerts, menjars populars, activitats nàutiques com caiac o paddle surf, activitats esportives a la platja com voleibol, tennis i tallers infantils.
A Calonge, per exemple, el Càmping Internacional li va donar un caire solidari: de cada tiquet que van vendre als participants a les activitats organitzades, un euro es destina a la veïna del municipi Mireia Gómez que pateix una malaltia neurodegenerativa, l'Atàxia de Friedreich. Al seu torn, la Mireia entrega els diners a un projecte que investiga la malaltia.
S'ha de tenir en compte que els càmpings de les comarques gironines han rebut nombrosos reconeixements internacionals per la qualitat dels establiments i del servei que ofereixen.
I de fet, l'Associació de càmpings de les comarques de Girona és la més antiga d'Espanya, compta amb 75 associats (més del 80% dels de les comarques de Girona ) i ofereix 119.308 places d' allotjament. El total de places d'allotjament de càmpings de la demarcació és de 135.000, una xifra que situa el sector com la primera oferta turística reglada.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook