Un home va resultar ferit greu per cremades i inhalació de fum ahir al migdia en un incendi a casa seva, situada al passatge de Ponent de Figueres. La víctima va ser traslladada en helicòpter medicalitzat fins a l'hospital Vall d'Hebron de Barcelona. Una dona i una menor d'edat també van resultar ferides lleus per fum.

L'incendi es va produir pels volts de dos quarts d'una del migdia en un edifici de deu habitatges i, a causa de la gran quantitat de fum i les altes temperatures, els Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana de Figueres van evacuar una vintena de veïns.

A l'habitatge sinistrat hi viva una família de cinc membres: el matrimoni, dues filles i l'àvia. L'àvia i una de les nenes van poder sortir pel seu propi peu però el matrimoni i una de les nenes va quedar atrapada la terrassa de l'immoble des d'on van demanar auxili. El pis es trobava a la part posterior del bloc, sense accés des del carrer i, per aquest motiu, els Bombers van haver de confinar el foc i arribar fins on es trobaven les víctimes per rescatar-los.

Els efectius van aconseguir localitzar-los i els van evacuar per dins del bloc de pisos amb caputxes de salvament a causa de la gran fumerada que hi havia. El pare de la família va resultar ferit greu per cremades i inhalació de fum.

Els Bombers van aconseguit extingir les flames pels volts de dos quarts de dues.