L'estació de Vallter 2000 va celebrar el passat dimarts la seva junta general. L'accionista majoritari de la societat que gestiona aquesta estació és Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), amb un 63,87% del percentatge del capital. A més d'aprovar els comptes anuals de l'exercici del 2014, la junta general va acordar un augment del capital dinerari, amb l'objectiu de poder fer front a les inversions de les instal·lacions de l'estació. Així, es va decidir fer un augment de capital amb quantitat màxima d'1,25 milions d'euros. Pel que fa a aquesta ampliació de capital, FGC aportarà la major part, amb un total de 804.000 euros.

Aquesta injecció de capital es fa en base a l'autorització del Govern català de la sessió del 28 d'octubre del 2014 i al pressupost aprovat del 2015. En el cas de la resta d'accionistes de Vallter 2000, disposen del dret de preferència en aquest augment de capital, que serà proporcional al valor nominal del que siguin titular. Aquesta operació ha de permetre fer les inversions necessàries a l'estació d'esquí per poder mantenir el nivell de qualitat i seguretat requerits.

Activitats d'estiu

En paral·lel, Vallter 2000 ha informat que aquesta temporada d'estiu disposa d'un ventall d'activitats a l'aire lliure, amb l'objectiu que els visitants puguin gaudir de la natura amb la família o un grup d'amics. A més, la cafeteria i el restaurant, que es troben a la base de l'estació, estaran oberts. Pel que fa a les principals activitats que es poden fer aquest estiu destaquen, entre d'altres, una visita del naixement del riu Ter amb telecadira, una ascensió amb bici i una ruta del Ter, tant a peu com amb bici. Aquesta mateixa oferta també inclou rutes de senderisme i de natura.