Els Mossos d'Esquadra van detenir el dia 17 de juliol a Medinyà (Gironès), dos nois, un de 21 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Viladamat (Alt Empordà) i l´altre, menor d´edat, com a presumptes autors d´un robatori amb violència i intimidació.

Els fets va ocórrer quan faltaven cinc minuts per les onze del matí del mateix dia 17, en una empresa de la població de Siurana (Alt Empordà). Un home va entrar a l´empresa i, després d´amenaçar als treballadors amb una arma de foc, va sostreure una quantitat indeterminada de diners. Tot seguit, va marxar cap a fora on un segon home l´estava esperant en un cotxe.

Els mossos ràpidament van muntar un dispositiu per tal de localitzar els autors i, cap a un quart de dotze del matí, els van localitzar al punt quilomètric 50 de l´AP-7, circulant en sentit sud.

Els agents van aturar el vehicle, van identificar els dos nois que hi viatjaven i van escorcollar el vehicle. A dins hi van trobar 1.670 euros en efectiu amagats sota del seient del darrera, una arma de foc i un passamuntanyes.

Mentrestant, una altra patrulla va localitzar al voral de la mateixa autopista uns guants i uns pantalons de xandall, que els nois haurien llançat per la finestra durant la fugida.

Els policies van detenir aquestes dues persones com a presumptes autores d´un delicte de robatori amb violència i intimidació.

El detingut major d´edat va passar el dia 18 de juliol a disposició del jutjat d´instrucció en funcions de guàrdia de Girona, el qual en va decretar la seva llibertat amb càrrecs, mentre que el menor d´edat va comparèixer davant de la fiscalia de menors i va ingressar a un centre tutelat.