Els veïns sentien forta olor de marihuana i sorolls fora del que és normal. Per aquest motiu van alertar la Policia Local de Cassà de la Selva, que va començar a investigar el fet i, finalment, el divendres passat van aconseguir entrar dins de l'immoble i descobrir que el que hi havia amagat és un cultiu de marihuana de 145 plantes. També van arrestar el jove que en tenia cura, un veí del poble de 27 anys que va quedar detingut com a presumpte autor d'un delicte de tràfic de drogues.

Quan els policies van entrar dins l'immoble del carrer Sant Anton de Cassà de la Selva van comprovar que la plantació estava repartida en tres de les quatre habitacions que té el domicili. Un cop varen fer el recompte hi van localitzar un total de 145 plantes de marihuana i 140 testos, a més d'estris per al cultiu d'aquesta substància. Entre els estris comissats hi ha aparells de refrigeració, aparell elèctric, entre d'altres.

La Policia Local assegura que aquest cas no té cap relació amb les detencions dutes a terme aquest dimarts a la matinada en el marc d'una macrooperació a les comarques gironines contra el tràfic de drogues i que es va ?desenvolupar també a Cassà.