Els Bombers de la Generalitat han rescatat aquest dijous dos excursionistes en dues actuacions a Les Llosses, on una dona de 49 anys ha resultat ferida en una cama en una zona de difícil accés; i a Canet d'Adri, on una dona de 68 anys ha patit una possible fractura de maluc.

A les Lloses (Ripollès), una excursionista ha resultat ferida a la cama, amb una possible fractura, a la zona del Mas el Colomer a una zona de difícil accés. Els Bombers han rebut l'avís a les 12.20 hores d'aquest migdia i s'ha activat l'helicòpter amb efectius dels GRAE i del GEM (Grup d'emergències Mèdiques). L'helicòpter de rescat ha dut la ferida, una dona de 49 anys, fins a l'helisuperfície de Campdevànol on l'esperava una ambulància del SEM (Sistema d'Emergències Mèdiques) que l'ha traslladat fins a l'Hospital.

Pel que fa a Canet d'Adri, els Bombers eren alertats a la una del migdia de la caiguda d'una excursionista a la zona del Pla de la Torre. Fins al lloc s'han desplaçat dues dotacions dels Bombers i l'ambulància del SEM (Sistema d'emergències Mèdiques) que ha traslladat la ferida, una dona de 68 anys i veïna de Sant Gregori, a l'hospital Trueta de Girona amb una possible fractura de maluc.