Els Mossos d'Esquadra han detingut un veí de Torelló (Osona), de 43 anys i nacionalitat espanyola, per intentar robar en dues finques agrícoles i agredir un pagès, informa avui la policia catalana.

A primera hora de la tarda de dijous passat dia 7, un veí de Puigcerdà va enxampar un home circulant amb el seu tractor en una finca agrícola situada al camí Vinyola de la mateixa població.

En voler aturar-lo, l'home el va intentar atropellar i finalment es va quedar encastat en unes roques al costat de la via del tren.

Llavors va baixar i en la fugida va tirar pedres al propietari del tractor, causant-li lesions al cap, mentre el tractor va quedar seriosament danyat al lloc.

Poc després els mossos van rebre l'alerta del jornaler d'una altra finca del carrer Les Fàbriques informant que acabava de trobar a un home que havia forçat l'entrada d'un magatzem de l'explotació agrícola.

En arribar al lloc els agents es van adonar que coincidia plenament amb la descripció de l'autor de l'agressió anterior i va quedar detingut com a presumpte autor dels delictes de lesions, robatori amb força i danys.

El detingut, amb nombrosos antecedents, va passar dissabte a disposició del Jutjat d'Instrucció de guàrdia de Puigcerdà.